Χρήστος Παππούς: Ευχαριστώ τους συκοφάντες γιατί αποδεικνύουν ότι ασκούμε διοίκηση με εντιμότητα και ανθρώπινο πρόσωπο

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ



Με αφορμή την ομόφωνη αθώωσή του για πλαστογραφία στη Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς έκανε, μετά την έκδοση της Απόφασης, το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2022, την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα η Δικαιοσύνη έβαλε τέλος, σε μια νέα απόπειρα ποινικοποίησης της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου μας. Από την ακροαματική διαδικασία, όχι μόνο προέκυψε ότι εγώ και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης δεν είχαμε την παραμικρή σχέση με τις καταγγελθείσες πράξεις, αλλά ότι και στην περίπτωση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, η διοίκηση του Δήμου ενήργησε προς το συμφέρον των συνδημοτών μας και των εργαζομένων, τους οποίους μετέφερε στο Δήμο.

Η σημερινή δικαστική Απόφαση αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων υποθέσεων, στις οποίες επένδυσαν πολιτικά εκείνοι που με έσυραν στα δικαστήρια επειδή έδωσα δουλειά σε 43 εργαζόμενους και 110 λυόμενους οικίσκους σε ισάριθμους δημότες που δεν είχαν που να μείνουν μετά το σεισμό.

Ευχαριστώ λοιπόν τους συκοφάντες μου γιατί, με τις αθωωτικές Αποφάσεις καταδείχθηκε, δημόσια, η εντιμότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο της διοίκησής μας. Δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας, έστω κι αν κάποιοι διανέμουν φυλλάδια με ψευδές περιεχόμενο την ώρα της υπογραφής μιας, Εθνικού επιπέδου, σύμβασης που θα αποφέρει 1 δις ευρώ στους συνδημότες μας. Που μας συκοφαντούν όταν Υπουργοί της Κυβέρνησης μας εγκωμιάζουν για το έργο πρασίνου και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Χωματερή το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Που μας καταγγέλλουν όταν η Κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι εγκρίνεται, σύντομα, από την Κυβερνητική Επιτροπή, η ανέγερση της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, που θα βάλει το Δήμο μας στο χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, το έργο μας, με σθένος, μαχητικότητα και ενωτικό πνεύμα. Κι απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους για συστράτευση στην κοινή προσπάθεια. Ακόμα και σε εκείνους που μας συκοφαντούν. Γιατί για μας δεν περισσεύει κανένας. Είμαστε η μεγάλη παράταξη που ενώνει όλες τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του Δήμου μας και τη βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας κι έτσι θα προχωρήσουμε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου