🏇Διασκέδαση και ψυχαγωγία με τα 🐎άλογα στο stables at the hill της Φυλής



🏃‍♂️Ο τουρισμός και η ψυχαγωγία είναι βασική συνισταμένη της ανάπτυξης στο Δήμο Φυλής. 
⛪Εκκλησιαστικός, 🏛αρχαιολογικός, 🏞εναλλακτικός και 🍕🥞🥩γαστρονομικός τουρισμός οι διάφορες μορφές του.
 Ανάμεσά τους και ο 🏇ιπποτουρισμός, που αποδίδει την αγάπη των συνδημοτών μας για τα 🐎άλογα. Πολλοί κάτοικοι της Φυλής, ακολουθώντας την παράδοση, διατηρούν υπέροχα τετράποδα που βλέπουμε,  σχεδόν καθημερινά, να στολίζουν τα υπέροχα τοπία της Δυτικής Πάρνηθας. 
Η Γιώτα Αβράμη αποφάσισε να δώσει επαγγελματική διάσταση στην αγάπη της οικογένειάς της για τα άλογα. Δημιούργησε, με κόπο και μεράκι, την εταιρία "stables at the hill" επιδιώκοντας να κάνει την 🐴ιππασία προσιτή σε όλο τον κόσμο, και να διοργανώνει εκδηλώσεις στους χώρους που ζουν τα άλογα.
Μέσα σε σύντομο  χρονικό διάστημα η "stables at the hill" ή οι στάβλοι του λόφου, επί το ελληνικότερον, έχουν γίνει πόλος έλξης για τον κόσμο και κυρίως για τους ιππόφιλους (ή φιλίππους), όπως τους αποκαλούμε.
Ιππασία, ατελείωτα παιχνίδια με τα άλογα, 🍭🥡παιδικά πάρτι, ελεύθερη ιππασία, 📸επαγγελματικές φωτογραφίσεις, σχολικές εκδρομές, αλλά και 🫂γάμοι είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες στο "Stables at hill" που ετοιμάζεται να προσφέρει στους μικρούς του φίλους κι ένα μοναδικό Christmas Camp.

"Stables at hill", Ρουμάνι Φυλής, τηλ. 6987702563, κα Γιώτα Αβράμη.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου