91 Χρόνια Πανελευσινιακός - ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΑ ΣΤΑΧΥΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ» ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΓΛΟΥΣτιγμές συγκίνησης στον κατάμεστο χώρο του X-Bowling Art Center

Με κάθε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Τα στάχυα της ψυχής» του Βαγγέλη Κουκούλογλου, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Ελευσίνας και την Κοινωφελή Επιχείρηση.

Το βιβλίο, όπως μαρτυρά και ο τίτλος είναι αφιερωμένο στη μακραίωνη ιστορία του Πανελευσινιακού, που μετρά 91 χρόνια ζωής.

Στην παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα X-Bowling Art Center παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, ο Βουλευτής Δ. Αττικής και Γραμματέας της Βουλής Βαγγέλης Λιάκος, ο Βουλευτής Δ. Αττικής Γιώργος Τσίπρας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ελευσίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος, εκπρόσωποι της 2023 Ελευσίς – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο διαχρονικός φίλος της πόλης κύριος Αθανάσιος Μαρτίνος.

Από τον αθλητικό χώρο βρέθηκαν στην εκδήλωση εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του Πανελευσινιακού, νέοι και παλαίμαχοι αθλητές και προπονητές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν στιγμιότυπα από τα 91 χρόνια ιστορίας του Πανελευσινιακού, αθλητές εν ενεργεία, παλαίμαχοι αλλά και σπουδαίες αθλητικές προσωπικότητες της ομάδας που τίμησαν το «Στάχυ» και έχουν φύγει από τη ζωή.

Το βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Βαγγέλη Κουκούλογλου προλόγισαν ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Πανελευσινιακού Κώστας Αθανασίου, οι πρώην Πρόεδροι και μεγάλες αθλητικές και διοικητικές μορφές της ομάδας Αντώνης Δασκαλάκης & Σπύρος Τσούτσουρας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχος Τζαφέρης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής των 90 χρόνων του Πανελευσινιακού Παναγιώτης Λινάρδος, οι αθλητικοί δημοσιογράφοι Βασίλης Σκουντής & Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και φυσικά, ο συγγραφέας του βιβλίου Βαγγέλης Κουκούλογλου.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Τα στάχυα της Ψυχής του Βαγγέλη Κουκούλογλου, φέρουν τον πιο αντιπροσωπευτικό τίτλο για όλους εμάς που έχουμε αγαπήσει τον Πανελευσινιακό. Μια ομάδα με βαριά ιστορία, με μεγάλη πορεία που μας έχει χαρίσει στιγμές απόλυτης χαράς και συγκίνησης. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και θα πρέπει να αναλογιστούμε αν όλα όσα έχει καταφέρει ο Πανελευσινιακός αρκούν για να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία. Ως Δήμαρχος αλλά και ως άνθρωπος του αθλητισμού, ονειρεύομαι έναν Πανελευσινιακό όχι μόνο με αθλητική δράση, αλλά και κοινωνική. Έναν Πανελευσινιακό με υποδομές, ισόρροπη ανάπτυξη των τμημάτων του, που θα ενθαρρύνει τους νέους για τη συμμετοχή τους στις Ακαδημίες! Έναν Πανελευσινιακό αντάξιο των ανθρώπων που τίμησαν τη φανέλα και πολλοί από αυτούς μας βλέπουν από ψηλά! Εύχομαι στον Βαγγέλη, καλοτάξιδο το βιβλίο του και να είναι η αφορμή να βάλουμε ξανά στην καρδιά μας τον Πανελευσινιακό. Και στα 100 χρόνια της ομάδας να γιορτάσουμε γεροί, δυνατοί και ανανεωμένοι! Συγχαρητήρια στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας και στην Αντιπρόεδρο Σοφία Αδάμ για το μεράκι και τη δουλειά που οδήγησαν σε αυτήν την άψογη διοργάνωση».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου