Τοποθέτηση Σταμάτη Πουλή σε εκδήλωση για τη Δικαιοσύνη

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής συμμετείχε στην εκδήλωση «Μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη: Οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για μια Δικαιοσύνη κοντά στην κοινωνία και τις ανάγκες των πολιτών», που διοργάνωσαν η Δ.Ε.Ε.Π. Δυτικής Αττικής και η ΔΗΜ.ΤΟ. Μεγάρων - Νέας Περάμου.

Στην τοποθέτησή του σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει πολλά για τη Δυτική Αττική και συνεχίζει καθημερινά, με ουσιαστικό έργο και αναπτυξιακές παρεμβάσεις.

Τους τελευταίους μήνες, όλοι είμαστε μάρτυρες της προσωπικής επίθεσης και χυδαίας στοχοποίησης του Πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτάκη, που έχει συντονιστεί από τα γνωστά παράκεντρα που λειτουργούσαν ως παραδικαστικό σύστημα τα προηγούμενα χρόνια, τα οποία έχουν σκοπό να πλήξουν τον Πρωθυπουργό εμπλέκοντάς τον σε δήθεν σκάνδαλα.

Έχοντας βιώσει ο ίδιος τι σημαίνει σκευωρία, ψέμα και στοχοποίηση, δεν εκπλήσσομαι από τις γνωστές τακτικές του ΣΥΡΙΖΑ και των οργάνων του.

Τόνισα ότι δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας και ήθους από κανέναν Βαξεβάνη, κανέναν Πολάκη, από κανέναν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να βάλει τρικλοποδιά στον Μητσοτάκη, γιατί τρικλοποδιά στον Μητσοτάκη, σημαίνει τρικλοποδιά στο μέλλον της Ελλάδας.

Προχωράμε με το κεφάλι ψηλά και με την βεβαιότητα ότι η αλήθεια θα λάμψει και η @NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο τέλος της τετραετίας θα είναι και πάλι Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι και πάλι Πρωθυπουργός».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου