Με εγκάρδιες ευχές η Βασιλόπιτα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λίμνης

Με μια απέριττη εκδήλωση αμέσως μετά την Θεία λειτουργία της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023, γιόρτασε ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Λίμνης το νέο έτος με τη συμβολική κοπή της Βασιλόπιτας.

Τις εγκάρδιες ευχές τους στον κόσμο και στους επίσημους προσκεκλημένους έδωσαν ο εφημέριος του Αγίου Γεωργίου π. Κωνσταντίνος Κοκολης και ο υπεύθυνος για την φροντίδα του Ναού, Θεόδωρος Παπαπροκοπίου.

Τη λιτή εκδήλωση για την οποία ακολούθησε κέρασμα στη φιλόξενη στέγη του Συλλόγου Ποντίων Φυλής “η Τραπεζούντα”, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας που έδωσε τος ευχές του κι εντός του Ναού καθώς και ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος. Ο κ. Λιάκος μάλιστα, έλαβε τα εύσημα από τον εφημέριο για την ολόπλευρη στήριξη που παρείχε ως τότε Δήμαρχος Ασπροπύργου ο πατέρας του Γεώργιος Λιάκος, στο δύσκολο έργο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γ.Ο.Χ Αττικής και Βοιωτίας, κ.κ. Χρυσόστομο. Ο Ευάγγελος Λιάκος από την πλευρά του διαβεβαίωσε από το βήμα της εκδήλωσης, ότι διαπνεόμενος από τις ίδιες ηθικές αξίες, στηρίζει κι εκείνος με τη σειρά του τον Ποντιακό Ελληνισμό και το θεάρεστο έργο της Εκκλησίας.

Ευχές με τον Ιερέα και τον κόσμο αντάλλαξαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, η αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, οι αναπληρωτές Δημάρχου Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης, η Πολιτευτής της Ν.Δ Τζένη Μπάρα και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου