Θλίψη στο Ζεφύρι για την αναπάντεχη απώλεια του Ανδρέα Πασχαλίδη


 



Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στο Ζεφύρι η αναπάντεχη απώλεια του Ανδρέα Πασχαλίδη, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023. Ο Ανδρέας που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, από φιλικό του πρόσωπο, είχε ιστορικό καρδιάς. Όμως, τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν από τη νεκροτομή.
Η απώλειά του είναι μεγάλη και για την Ενορία Παναγίας Γρηγορούσης, όπου είχε αφιερώσει, από τα πρώιμα νεανικά του χρόνια, τον εαυτό του. Μάλιστα ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας είχε αναγνωρίσει δημόσια το έργο του, αφού με επίσημη χειροθεσία τον είχε ονομάσει «Αναγνώστη». Τη βαθειά τους θλίψη εξέφρασαν με ανάρτησή τους στο facebook ο πατήρ Άγγελος Κανέλλος, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος και άλλα δημόσια πρόσωπα της πόλης, αναρτώντας φωτογραφίες τους μαζί του.
Ο Ανδρέας Πασχαλίδης είχε, πρόσφατα, τιμηθεί, από το Δήμο Φυλής, με αναμνηστική πλακέτα η οποία του είχε απονεμηθεί στη φετινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας, στις 12 Ιανουαρίου 2023.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στον Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου κι εν συνεχεία, συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία, στο Νέο Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων.








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου