Βραδιά βραβεύσεων για τον Εθνικό Πανοράματος


Σημαντικούς ποδοσφαιριστές βράβευσε ο Εθνικός Πανοράματος, για την προσφορά τους στο άθλημα, στη διάρκεια της εκδήλωσης του σωματείου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου σε γνωστή ταβέρνα της Φυλής.

Πρόκειται για τους διεθνείς “ερυθρόλευκους” Νίκο Τσιαντάκη και Κυριάκο Καραταϊδη και τους συνδημότες μας Δημήτρη Καμπόλη και Γιάννη Κατσίκη, οι οποίοι διέπρεψαν στα γήπεδα της Α’ Εθνικής με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς και του Θρασύβουλου, αντίστοιχα.

Την πετυχημένη εκδήλωση άνοιξε ο Χρήστος κ. Παππούς, ο οποίος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Φάνη Μαλανδρίνου, καλωσόρισε τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Βουλευτής Ν.Δ Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Φυλής Γιώργος Μαυροειδής, η Αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σταμάτης Σερέπας και Δημήτρης Καμπόλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Διονύσης Βλάχος, η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής Διονυσία Στεφάτου, ο Α’ επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ Σταμάτης Πουλής κι εκπρόσωποι Αθλητικών – Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Ακολουθεί βίντεο με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ Αθλητισμού – Πολιτισμού η “Πάρνηθα” Γιώργου Μαυροειδή και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου