Strechbio: Να τί θα πάρω φέτος στη βαφτιστήρα μου!

 


Μπαίνει η Μεγάλη Εβδομάδα και ακόμη βρισκόμαστε στην αναζήτηση του πασχαλινού δώρου, που θα κάνει το χαμόγελο της βαφτιστήρας μας να λάμψει και εμάς να φουσκώσουμε σαν μοσχομυριστό τσουρέκι από την υπερηφάνεια;  Το Strechbio είναι εδώ!

Οι συντοπίτες μας, Διονυσία και Αντρέας Κούτρας, ετοιμάζουν για εμάς πανέμορφα κοκαλάκια (Scrunchies), ρετρό φιόγκους (Bowclips) και πανέμορφες στέκες και κορδέλες για τα μαλλιά. Με εκλεκτά υφάσματα και λαστιχάκια, στέκες και κορδέλες φτιαγμένα έτσι ώστε να μην καταπονούν τα μαλλιά μας, τα σετάκια Strechbio είναι ό,τι πρέπει, τόσο για το παιδικό κεφαλάκι και τα ευαίσθητα πρώτα μαλλάκια, όσο και για τις έφηβες ή ακόμη και τις ενήλικες βαφτιστήρες μας, που όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα τις βλέπουμε σαν παιδιά.

Φέτος το Πάσχα, επικοινωνούμε με την ομάδα του Strechbio, η οποία μέσα από την απόλυτα ενημερωμένη σελίδα της στο Instagram, μας βοηθά να επιλέξουμε ύφασμα ανάλογα με την προσωπικότητα και την ηλικία της βαφτιστήρας μας και να ετοιμάσουμε το δικό μας μοναδικό σετάκι Strechbio. 

Ακόμη, μπορούμε με το print της επιλογής μας να φτιάξουμε ένα σετ για εμάς και ένα για την μικρή μας, ώστε νονά και βαφτιστήρα να είμαστε ασορτί. Δεν είναι υπέροχο;

Ελπίζουμε να σας δώσαμε μια ιδέα για δωράκια για τη βαφτιστήρα σας φέτος το Πάσχα. Για τις λεπτομέρειες η Διονυσία και ο Αντρέας περιμένουν τα μηνύματα και τις παραγγελίες σας στο Ιnstagram με μεράκι και φυσικά πολλή αγάπη.

Πέρα από πρωτότυπα χειροποίητα αξεσουάρ για τα μαλλιά, η Strechbio διαθέτει active συλλογές για το γυμναστήριο, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι σχεδιάζει κατά παραγγελία μοναδικά μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με τα αντίστοιχα καφτάνια και Scrunchies για ένα ολοκληρωμένο λουκ παραλίας μοναδικά δικό μας. Μείνετε συντονισμένοι!

Από το Strechbio καλή Άνοιξη και Kαλό Πάσχα!









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου