Νέα αίθουσα πληροφορικής από Γιάννης Κρεμύδα στο Δημοτικό Σχολείο Φυλής


 

Πιστός στη δέσμευσή του να δημιουργεί συνεχώς ένα όμορφο, ασφαλές και λειτουργικό σχολικό περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, συνεχίζει αδιάκοπα τις εργασίες επισκευών, εξωραϊσμού, αισθητικών και λειτουργικών παρεμβάσεων σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Φυλής.
Έτσι, ύστερα από αίτημα της Διεύθυνσης του σχολείου, δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Φυλής, μια νέα σύγχρονη αίθουσα πληροφορικής, με την προμήθεια και εγκατάσταση 13 νέων υπολογιστών και περιφερειακών ειδών (οθόνες, πληκτρολόγια, ποντίκια κ.ά). Επίσης, απομακρύνθηκε το παλιό στέγαστρο της εισόδου και αντικαταστάθηκε με νέο, τύπου πάνελ.
«Ο ρόλος του σχολείου δεν εξαντλείται μόνο στη μάθηση, αλλά πρέπει το ευρύτερο περιβάλλον να προσελκύει τα παιδιά και να τους δημιουργεί θετικά συναισθήματα, αφού εκεί περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους. Πιστοί στη διαχρονική θέση του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού ότι ένα όμορφο, περιποιημένο και φιλόξενο σχολικό περιβάλλον συμβαδίζει με την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, δε σταματάμε σε όλη τη διάρκεια του έτους να προσπαθούμε για το καλύτερο στα σχολεία μας» δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Κρεμύδας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου