Εγκάρδια συνάντηση του Δημάρχου Χρήστου Παππού με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Νεφελούδη


Τον υποψήφιο βουλευτή στη Δυτ. Αττική, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, δέχθηκε, το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου 2023, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα αφού οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί, άριστα, στο διάστημα που ο Ανδρέας Νεφελούδης άσκησε τα καθήκοντά του στο Υπουργείο Εργασίας. Μάλιστα, στη συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα της χορήγησης οριστικών παραχωρητηρίων στους δικαιούχους του Δήμου και του ΟΕΚ στους οικισμούς ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 1 και 2. Ο Χρήστος Παππούς εκτίμησε ως απόλυτα θετική τη μείωση, επί ΣΥΡΙΖΑ, της τιμής των κατοικιών στα 304,41 Ευρώ, ανά τετραγωνικό μέτρο. Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Νεφελούδης τόνισε ότι η ψήφιση της περσινής τροπολογίας, από την κυβέρνηση της ΝΔ ανοίγει το δρόμο για την χορήγηση οριστικών παραχωρητηρίων στους δικαιούχους του Δήμου Φυλής. Οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι είναι άμεση ανάγκη η σύσταση οριζόντιων ιδιοκτησιών, από τη δικαιοπάροχο του ΟΕΚ, Δημόσια Επιχείρηση Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α), προκειμένου να αποκτήσουν δικό τους κτηματολογικό αριθμό όλα τα διαμερίσματα των δύο οικισμών. Σημειωτέον ότι η σύσταση αποτελεί νομική προϋπόθεση για τη μεταβίβαση των διαμερισμάτων.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν, επίσης, οι δράσεις, τα έργα και οι δομές κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Φυλής, αλλά και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες της Δυτικής Αττικής.
Αναφερόμενος στις βουλευτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής 21-05-2023, ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι, πάγια πολιτική του ίδιου και της παράταξής του είναι η συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, προς όφελος των συνδημοτών μας. Διαβεβαίωσε τον Ανδρέα Νεφελούδη ότι ο Δήμος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των υποχρεώσεών που απορρέουν από τον εκλογικό νόμο, μεριμνά για την πλήρη και ισότιμη προβολή όλων των κομμάτων και των υποψηφίων.
«Σεβόμαστε τους συμπολίτες μας που ασχολούνται με τα κοινά, γιατί αγωνίζονται για την πρόοδο της Πατρίδας αλλά και του Τόπου μας. Στο πλαίσιο αυτό, είχα τη χαρά να δεχθώ τον φίλο μου Ανδρέα Νεφελούδη, ο οποίος πολιτεύεται στην εκλογική μας περιφέρεια με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και να του ευχηθώ καλή δύναμη», δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου