Ευχές, πλατιά χαμόγελα και τριαντάφυλλα στην εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Φυλής για τη Γιορτή της Μητέρας

Στον απαιτητικό ρόλο της γυναίκας ως μητέρα ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Τριτέκνων Δήμου Φυλής, την Κυριακή 14 Μαΐου, ημέρα που έχει καθιερωθεί ως Γιορτή της Μητέρας.

“Επιλέξαμε να τιμήσουμε τη Γιορτή της Μητέρας όχι απλά παρουσιάζοντας τα ζητήματα που την απασχολούν, αλλά βοηθώντας τις μητέρες να κατανοήσουν πώς θα τα αντιμετωπίσουν” υπογράμμισε στο καλωσόρισμά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Φυλής, Κλέλια Βαρβαρίγου, η οποία ευχαρίστησε τους επισήμους και τα μέλη για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

“Όλες οι μαμάδες να είναι πάντα ευτυχισμένες” ευχήθηκε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, και διαβεβαίωσε το Σύλλογο Τριτέκνων ότι είναι και θα είναι πάντα δίπλα τους. “Ο Δήμος με το Σύλλογο έχει μια τέλεια συνεργασία και είμαι πάντα εδώ για ότι χρειαστεί”, τόνισε, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με το Σύλλογο, του υπέβαλαν εννέα αιτήματα και τους ικανοποίησε σε 12.

Χρόνια Πολλά στις μαμάδες ευχήθηκε και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ., Θανάσης Μπούρας. “Οι μητέρες να χαίρονται τα παιδιά τους και να τα βλέπουν να έχουν πάντα υγεία και να προοδεύουν”, υπογράμμισε και συνεχάρη το Σύλλογο για το σημαντικό έργο που επιτελεί, διαβεβαιώνοντάς τον ότι όπου μπορεί να φανεί χρήσιμος θα είναι δίπλα του.

Τις ευχές τους στις μητέρες και στο Σύλλογο Τριτέκνων έδωσαν, επίσης, στους χαιρετισμούς τους, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, οι αναπληρωτές Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση, Τόλης Βαδεβούλης και Γιώργος Ραφτέλης και η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Αττικής, Γιώτα Παππά, ενώ τον υποψήφιο βουλευτή Ευάγγελο Λιάκο εκπροσώπησε η αδερφή του, που φέτος γιόρτασε πρώτη φορά ως μητέρα ενός 11μηνου μωρού.

Ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η στιγμή που ο τρίτεκνος αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Ραφτέλης αναφέρθηκε στη μητέρα του. “Αν σήμερα ζούσε θα της πρόσφερα κόκκινα τριαντάφυλλα, τώρα τα προσφέρω σε σάς” είπε συγκινημένος και καταχειροκροτούμενος. Προσφορά που έγινε πράξη, καθώς δώρισε 70 κόκκινα τριαντάφυλλα στο Σύλλογο για να τα μοιράσει στις μητέρες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ομιλία της Ξένιας Γιαννάκη, συγγραφέως και διευθύντριας του Κέντρου Ψυχικής Υγείας LifeShare, με δίπλωμα εξιδείκευσης στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και μεταπτυχιακές σπουδές σε Νευροψυχολογία, Εκπαιδευτική Ηγεσία – Διοίκηση και ΜΒΑ. Η ομιλήτρια στην ομιλία της με θέμα “Μητέρα, Πηγή ζωής”, αναφέρθηκε στην προσφορά της μητέρας και τον πολλαπλό της ρόλο στη σύγχρονη κοινωνία.

Βίντεο με τους χαιρετισμούς και φωτό 

Χρήστου Παππού

 

Θανάση Μπούρα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου