Χαμόγελα, αισιοδοξία και βραβεύσεις στην καλοκαιρινή γιορτή του Άλμπατρος

Με πολλές βουτιές, διακρίσεις και ξέφρενο χορό έκλεισε ο κολυμβητικός σύλλογος “Άλμπατρος, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, την κολυμβητική σεζόν, με μια μεγάλη γιορτή που έγινε την Κυριακή 18 Ιουνίου μέσα στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αναστάσιος Μαυραντζάς αφού καλωσόρισε τον κόσμο στη γιορτή ευχαρίστησε τους αθλητές και τους προπονητές που κρατούν το επίπεδο ψηλά και φέρνουν διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα ενώ ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Η Πάρνηθα για τη στήριξη του συλλόγου.

Συγχαρητήρια σε σύλλογο και αθλητές για τις διακρίσεις που έφεραν μέσα στη χρονιά έδωσε ο Χρήστος Παππούς ενώ ο Γιώργος Μαυροειδής επαναβεβαίωσε πως ο Δήμος Φυλής και το ΝΠΔΔ Η Πάρνηθα θα συνεχίσουν σταθερά τη στήριξη όλων των συλλόγων.

VIDEO:


“Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα από τα ωραιότερα κολυμβητήρια της Ελλάδος και θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τις παροχές που προσφέρουν στα σωματεία της περιοχής” υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκος Γιαννόπουλος ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στο σύλλογο και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.
Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να δουν την πρόοδο των παιδιών τους και να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις των αθλητών του προαγωνιστικού και αγωνιστικού τμήματος, σε όλα τα στυλ κολύμβησης.
Στους αθλητές απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα, ενώ τους δόθηκαν και αναμνηστικά δώρα. Μετά τους αγώνες ακολούθησε παιχνίδι στην πισίνα υπό την επίβλεψη των προπονητών του Άλμπατρος και στη συνέχεια φαγοπότι και χορός μέχρι τα μεσάνυχτα.
Η έκπληξη της εκδήλωσης αφορούσε τον βετεράνο αθλητή του Άλμπατρος, Γιώργο Σαμπάνη όπου βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Φυλής για τις διακρίσεις του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Master's 2023 ( καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 1500 μ. ελεύθερο, στην κατηγορία 40-44 ετών), αλλά και για την πατρική του ιδιότητας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την γιορτή του πατέρα, που συνέπεσε την ίδια μέρα με την εκδήλωση.
Παρέστησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος,ο Γενικός Γραμματέας του ΓΣ Πετρούπολης Χαράλαμπος Ζουμής, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Εσόδων Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας, ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στη Δ. Αττική Ευάγγελος Λιάκος, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δ. Αττικής Δημήτρης Καμπόλης, ο π πρώην Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών Δήμου Φυλής Κώστας Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «Εύνικος» και επί σειρά ετών Πρόεδρο Αθλητισμού του Δήμου Άνω Λιοσίων Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Χρήστος Ρούσσας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου