Υποψήφιος με την παράταξη του Χρήστου Παππού ο Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ Μανώλης Δασκαλάκης


 

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Αντιστρατήγου ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Μανώλη Δασκαλάκη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Μανώλη Δασκαλάκη ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν ανώτατο αξιωματικό που διακρίθηκε για την κοινωνική του προσφορά, ιδιαίτερα στο Δήμο μας, όπου κατοικεί με την οικογένειά του. «Είμαι ευτυχής που τον έχουμε ως υποψήφιο, γιατί κοντά μας ήταν πάντα, έτοιμος και πρόθυμος να προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του. Είναι ένας άνθρωπος δοτικός, ένας βαθιά συνειδητοποιημένος δημόσιος λειτουργός, που είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει και στον αυτοδιοικητικό στίβο, ιδιαίτερα στον κρίσιμο τομέα καταπολέμησης της παραβατικότητας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Μανώλης Δασκαλάκης τόνισε ότι με την υποψηφιότητά του επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια του Δημάρχου Χρήστου Παππού και της παράταξής του για την ανάπτυξη του Δήμου. «Με το Χρήστο Παππού με συνδέει πολυετής φιλία. Τον εκτιμώ για όσα έχει προσφέρει, αλλά και για το όραμά του για την ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου Φυλής με τον οποίο έχω συνδέσει τη ζωή μου. Μπαίνω συνειδητά στο πλευρό του για να πάμε, όλοι μαζί, το Δήμο μας ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Ο Μανώλης Δασκαλάκης κατατάχτηκε στο Αστυνομικό Σώμα το 1985 κι έκτοτε σταδιοδρόμησε, ευδοκίμως, φτάνοντας, το 2022, μέχρι τον καταληκτικό βαθμό του Αντιστρατήγου. Υπηρέτησε σε μάχιμες αλλά και επιτελικές θέσεις της ΕΛΑΣ και διακρίθηκε για την εντιμότητα, την εργατικότητα, την κατάρτιση και κυρίως την ανθρώπινη προσέγγιση των αστυνομικών θεμάτων.
Έχει παρακολουθήσει όλα τα σχολεία και τις εκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει τιμηθεί με τα μετάλλια, τα παράσημα και τις διαμνημονεύσεις του βαθμού του και έχει διακριθεί για τις σκοπευτικές του ικανότητες. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για τις διοικητικές του ικανότητες, την βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού, τη διαχείριση κρίσεων και την κατάρτιση επιχειρησιακών σχεδίων με στόχο την καταπολέμηση της παραβατικότητας.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου