Υποψήφιος με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Δημάρχου Χρήστου Παππού ο Δημήτρης Πιερράκης


 


Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Δημήτρη Πιερράκη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
“Ο Δημήτρης Πιερράκης είναι, από το 2019, μέλος της οικογένειας που λέγεται ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και έχει βάλει πλάτη για να πάμε ακόμα πιο μπροστά. Διακρίνεται για την αγάπη του προς τον τόπο και τη βούλησή του να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις. Θα συσπειρώσει τους ανθρώπους που τον εκτιμούν και πιστεύουν στις δυνατότητές του. Χαίρομαι, πραγματικά, που θα δώσει και πάλι τη μάχη στο πλευρό μας”, τόνισε ο Χρήστος Παππούς.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πιερράκης δήλωσε.
«Είμαι ταγμένος με το Χρήστο Παππού και τον εκτιμώ γιατί έχει κάνει έργο. Θα αγωνιστώ με τους συνυποψηφίους μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα δικαιώσει την προσπάθεια της παράταξής μας».
Ο Δημήτρης Πιερράκης είναι ελεύθερος επαγγελματίας που κατοικεί και δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και δείχνει, από χρόνια, ενδιαφέρον για τα κοινά. Τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό και έχει διατελέσει Πρόεδρος στο σωματείο «Λεωντίδες» και μέλος του ΔΣ στην Ομοσπονδία Πάλης.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου