Γιόρτασε τα σαράντα πέντε χρόνια του οδοντιατρείου του με φίλους στη Χασιά ο Ζήσης Γραμμουστιάνος


 
ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Σαράντα πέντε χρόνια είναι μια ολόκληρη ζωή κι ο οδοντίατρος Ζήσης Γραμμουστιάνος τα διέθεσε στην υπηρεσία των Άνω Λιοσίων. Μπορεί να φαίνεται υπερβολή, αλλά για το Ζήση η επιστήμη του δεν ήταν ποτέ απλό μέσο βιοπορισμού. Χάρη στην ευρεία αντίληψη του ρόλου του, ως ιατρού κι ως ανθρώπου, την ασκούσε και την ασκεί με τις αρχές του Ιπποκράτη. Γι’ αυτό και δικαιούται να την αποκαλεί λειτούργημα κι όχι επάγγελμα. Το πραγματικά, αξιοθαύμαστο είναι ο αυθεντικός τρόπος που εξωραΐζει μια, κατά βάση, επίπονη διαδικασία. Και τα καταφέρνει γιατί φροντίζει πρώτα να βοηθήσει κι εν συνεχεία να περάσει καλά ο ίδιος και οι ασθενείς του. Με πείραγμα, χιούμορ, ανθρωπιά αλλά και τραγούδι, αν του προκύψει. Δεν θα αναφερθούμε άλλο στην επιστημονική κατάρτιση, στην απαράμιλλη τεχνική και στο επικοινωνιακό χάρισμα του Ζήση, γιατί όλα αυτά τα γνωρίζει ο κόσμος αλλά και γιατί τα γράψαμε σε παλιότερη ανάρτησή μας.
Σήμερα θα αναφερθούμε στην επέτειο των σαράντα πέντε χρόνων ευδόκιμης εργασίας του στα Άνω Λιόσια, στη διάρκεια της οποίας απέκτησε μόνο φίλους. Επέτειο που φρόντισε να εορτάσει, με τους καλούς φίλους που τον θυμήθηκαν, την περασμένη Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου 2024, στο Κουτούκι του Κολιάτση στη Φυλή.
Όσοι δεν τον θυμηθήκατε είναι ευκαιρία να του ευχηθείτε, αλλά και να διεκδικήσετε κέρασμα στο Κουτούκι. Δεν πρόκειται να σας χαλάσει χατίρι κι άλλωστε, όπως ξέρετε, ευκαιρία ψάχνει…


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου