Αισθητή η απουσία του Βαγγέλη Μαρίνη (Τσίγκου) από την Πλατεία Μητροπόλεως…


Συμπληρώθηκαν σαράντα μέρες από την αναπάντεχη απώλεια του Βαγγέλη Μαρίνη (Τσίγκου). Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνό του στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων. Απεβίωσε λίγες ώρες μετά την επική πρόκριση της αγαπημένης του ομάδας, του Παναθηναϊκού, επί του ΠΑΟΚ με 6-5 στα πέναλτι. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έφυγε ικανοποιημένος, παρά την αγχώδη εξέλιξη του αγώνα, η οποία, ενδεχομένως, έβαλε σε δοκιμασία την καρδιά του. 
Το βέβαιο είναι ότι ο Βαγγέλης λείπει από την Πλατεία Μητροπόλεως, το σημείο, όπου, παραδοσιακά, χτυπάει η καρδιά του Δήμου. Ήταν μια συμπαθητική φιγούρα, που συμμετείχε με υγιή τρόπο, στα αθλητικά δρώμενα. «Βαμμένος» οπαδός του Παναθηναϊκού, ενδιαφερόταν, παράλληλα και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρακολουθώντας τη δραστηριότητα του Ακράτητου, του Εθνικού Πανοράματος, της Ζωφριάς και του Ερμή. 
Στην πολιτική, αποτέλεσε οργανωμένο μέλος της ΝΔ και φανατικό υποστηρικτή του Δημάρχου Χρήστου Παππού και της παράταξής του. 
Ιδιαίτερα αγαπητός ήταν και στο χώρο της εργασίας του. Επί σειρά ετών φύλακας στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου ταυτιζόταν με τις προσπάθειες των ομάδων και των αθλητών, αλλά με τρόπο κόσμιο και ευπρεπή, παρόλο που «έσκαγε» στις ήττες. Υπήρξαν περιπτώσεις που τον παρηγορούσαν οι αθλητές και οι άνθρωποι των ομάδων. 
Αυτός ήταν και ο λόγος που η απουσία του Βαγγέλη Μαρίνη (Τσίγκου) από την Πλατεία είναι αισθητή. Όχι μόνο γιατί είχε πολλούς φίλους, αλλά και γιατί ήταν μέσα σε όλα, χωρίς να κακοκαρδίσει κανέναν…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου