Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Μελίνα Ασλανίδου και Ελληνική Παράδοση βούλιαξαν από κόσμο την πλατεία Άνω Λιοσίων παραμονή των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης

Η Μελίνα Ασλανίδου που ανέβηκε στη σκηνή της Πλατείας Ηρώων Άνω Λιοσίων παραμονή της γιορτής των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου 2024 ήταν η εγγυημένη επιλογή, ώστε το κέντρο να βουλιάξει από κόσμο.

Άλλωστε και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που παραδοσιακά κοσμούν το πανηγύρι και το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Φυλής είχαν τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η 3η βραδιά των εκδηλώσεων ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από τον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Τσουκλιδίου “ η Ένωση”. Συνεχίστηκε με το “Χοροδρώμενο”, τον Σύλλογο Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού ο “Αιγαίας” και κορυφώθηκε με ένδοξους χορούς από τον Μορφωτικό – Καλλιτεχνικό Σύλλογο Ποντίων Φυλής “η Τραπεζούντα” .

Χωρίς καθυστερήσεις τη σκυτάλη πήρε η Μελίνα Ασλανίδου, την οποία πριν ανέβει στη σκηνή υποδέχθηκαν στα Back stage , ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής που φέρει την ευθύνη της διοργάνωσης, με απόλυτα πετυχημένη, και την 3η βραδιά.

Την Μελίνα απόλαυσαν και χειροκρότησαν Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων και κόσμος κάθε ηλικίας. Το “παρών” έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος του γειτονικού Δήμου Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Δαμάσκος.

Τα ωραία ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς απόψε το βράδυ ανήμερα της γιορτής των Πολιούχων Άνω Λιοσίων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης το βράδυ της Τρίτης 21 Μαΐου, θα ανέβουν στη σκηνή οι Αρβανίτικοι Σύλλογοι (Το χορευτικό τμήμα της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής, ο Σύλλογος Γυναικών ΦΥΛΑΣΙΑ και ο Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων η “Γρίζα”) και θα ακολουθήσει η συναυλία των Σταβέντο και Ίβη Αδάμου. Ότι καλύτερο δηλαδή!

Για την ώρα δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου