Στην Γιορτή Γυμναστικής του ΑΙΟΛΟΥ Φυλής ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς για την Γιορτή Γυμναστικής του Συλλόγου “ΑΙΟΛΟΣ” βρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου 2024, προκειμένου να παρακολουθήσει και να χειροκροτήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Τα παιδιά του Αγωνιστικού Τμήματος, αθλήτριες με διακρίσεις σε ατομικά προγράμματα , το Τμήμα Γυμναστικής για Όλους, το Τμήμα Baby και το Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής παρουσίασαν εξαίσιες χορογραφίες, προκαλώντας τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Η γιορτή έληξε σε κλίμα ενθουσιασμού με χορό και απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών.

Κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους βρέθηκαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Χατζητρακόσιας, Γιώργος Αβράμης και Χρυσούλα Κουράση, ο Αναπληρωτής Δημάρχου στους Παιδικούς – Βρεφικούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Δημήτρης Πουλιάσης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων Γιώργος Μαρπίνης.

“Οι μικροί αθλητές της πόλης μας είναι το μέλλον του τόπου. Αξίζουν το ενδιαφέρον, τη στήριξη και το χειροκρότημα μας. Τα παιδιά του ΑΙΟΛΟΥ Φυλής, μας χάρισαν μοναδικές στιγμές. Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Συλλόγου, στους προπονητές αλλά και στους γονείς τους. Είμαστε διαχρονικά κοντά τους και στηρίζουμε την προσπάθεια” δήλωσε σχετικά, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ακολουθούν δυο χαρακτηριστικά βίντεο από την γιορτή και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου