Βατερλώ για την Αντιπεριφερειάρχη η 3η Πολιτιστική Συνάντηση

Η παροιμία δεν λέει ότι χορεύει καλά, όποιος χορεύει τελευταίος.
Στο χορό ισχύει το "χαρά στον πρώτο κι αλλοίμονο στον τελευταίο"...
Προσωπική ήττα της Αντιπεριφερειάρχου Σταυρούλας Δήμου, αποτέλεσε η 3η Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων Δυτικής Αττικής. Η Αντιπεριφερειάρχης χρεώνεται προσωπικά την αποτυχία της διοργάνωσης, που οφείλεται στην έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου προς το πρόσωπό της, και προς το Δήμαρχο Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη, με τον οποίο συμπορεύεται την τελευταία εικοσαετία. Κι ενώ την προετοίμασε μεθοδικά, με σκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις και μάλιστα εντός έδρας, η επιδεικτική αποχή του κόσμου μετέτρεψε τις προεκλογικές προσδοκίες της, σε ναυάγιο.
Αποκορύφωμα της τραγικής εικόνας που παρουσίασε, σε όλο το τετραήμερο, από πλευράς συμμετοχής κόσμου, η 3η Συνάντηση ήταν η τελετή λήξης, όπου το μεγάλο όνομα απαξίωσε να προσέλθει επικαλούμενο υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής. Ο λόγος για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ενώ στη συνάντηση δεν πάτησε ούτε ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, αρκούμενος σε ένα τυπικό μήνυμα...
Όλα αυτά ενώ, μετά την αποτυχία της πρεμιέρας, η Αντιπεριφερειάρχης έφτασε στο σημείο να βγάλει ντουντούκες στους δρόμους των Άνω Λιοσίων κι επιστράτευσε τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην τελετή λήξης. Παρά ταύτα το στάδιο παρέμεινε άδειο και παγωμένο, μέχρι την τελευταία στιγμή και μάλιστα το φινάλε εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία, καθώς οι παρευρεθέντες βράβευαν, άνευ αποχρώντος λόγου, εαυτούς και αλλήλους. Εξαίρεση η βράβευση του Προέδρου της ΓΡΙΖΑΣ Αλέξανδρου Σύρμα και του Συλλόγου που εκπροσωπεί, κατ’ επέκταση, η οποία ήταν απόλυτα δικαιολογημένη, επειδή εδώ και πολλά χρόνια πασχίζουν να αναδείξουν τα στοιχεία του λαϊκού πολιτισμού της περιοχής. 
Το, γενικότερο, συμπέρασμα είναι ότι στην επόμενη διοργάνωση, αν τελικά γίνει στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλίας η κυρία Αντιπεριφερειάρχης θα παρίσταται ως απλή επισκέπτρια. Αν η δημοτικότητά της και στους άλλους Δήμους της Δυτικής Αττικής είναι όπως στα Άνω Λιόσια, δεν έχει καμιά τύχη. 
Ούτε αυτή, ούτε ο συνδυασμός στον οποίο ανήκει…

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Δεν νομίζεις κ. Δημοσιογράφε ότι όλοι αυτοί οι κύριοι μας απασχόλησαν αρκετά τα τελευταία χρόνια; Ήρθε η ώρα να τους στείλουμε στα σπίτια τους, μπας και κάνουν και καμία αυτοκριτική και καταλάβουν επιτέλους το πόσο μεγάλη ζημιά έχουν κάνει σε αυτό τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή