Ο Αη Βασίλης άργησε ένα μήνα, στο Γυμνάσιο της Ζωφριάς…

ΕΠΑΝΩ, ο Γιάννης Μαυροειδάκος που πρόσφερε, για λογαριασμό του Θανάση Μαρτίνου, δέκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο σχολείο και
ΚΑΤΩ ο Θεοδόσης Δρόλιας ασπάζεται τη Γυμνασιάρχη που του απένειμε αναμνηστική πλακέτα για τη βοήθειά του.
Παρόντες στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Χρήστος Καρίπης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, Νίκος Χατζητρακόσιας
Στο 4ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων ο Αη Βασίλης ήρθε με καθυστέρηση ενός (και βάλε) μήνα. Για να δικαιολογήσει, προφανώς, την αμέλειά του, πλειοδότησε σε γενναιοδωρία, προσφέροντας στους μαθητές πλούσια δώρα. Δια των αντιπροσώπων του, βεβαίως, Γιάννη Μαυροειδάκου και Θεοδόση Δρόλια. 
Ο πρώτος πρόσφερε δέκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για λογαριασμό του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, στον οποίο μετέφερε το αίτημα του Συλλόγου Γονέων και του Δημοτικού Συμβούλου, Παναγιώτη Καμαρινόπουλου, για τον εξοπλισμό της αίθουσας πληροφορικής του σχολείου. 
Ο δεύτερος τέσσερα τάμπλετ σε αυτούς που βρήκαν τα, επιμελώς κρυμμένα, στην πίτα φλουριά, που κόπηκε, κατά το έθιμο, με κάθε επισημότητα, στην αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία των διδασκόντων, των μαθητών και των εκπροσώπων του γονεϊκού κινήματος. Την πανηγυρική ατμόσφαιρα συμπλήρωσε η απονομή τιμητικής πλακέτας, από τη Διευθύντρια, στον Θεοδόση Δρόλια, για την προσφορά του στο σχολείο. Πέρσι, η πλακέτα είχε απονεμηθεί στον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων, Νίκο Χατζητρακόσια, που, πανταχού παρών, δεν παρέλειψε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και φέτος. 
Στη σημασία της δωρεάς του Θανάση Μαρτίνου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος. «Νιώθω την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω που ανταποκρίνεται, με ιδιαίτερη ευαισθησία, σε όλα τα αιτήματα που του έχω μεταφέρει, και κυρίως σε αυτά που προέρχονται από το χώρο της Παιδείας. Πέρσι είχε δωρήσει εποπτικά μέσα διδασκαλίας στο 3ο Δημοτικό της Ζωφριάς και μουσικά όργανα στο 2ο Δημοτικό Ζεφυρίου. Φέτος τους υπολογιστές που πρόκειται να παραδοθούν, εντός του επόμενου δεκαημέρου, στο 4ο Γυμνάσιο. Πραγματικά του αξίζουν τα συγχαρητήρια και οι ευχαριστίες όλων μας», δήλωσε στον ΦΥΛΑΡΧΟ. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου