Πανέτοιμος για το Πρωτάθλημα TAEKWONDO ο Βασίλης Αβραμίκας

Ο Βασίλης Αβραμίκας ανάμεσα στην Πρόεδρο του ΑΓΑΠΩ Έλενα Σερεπίσου και τον δάσκαλό του και αρχηγό της Ομάδας του ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Παναγιώτη Παλαιολόγο
Ο Βασίλης ανάμεσα σε συναθλητές του και τον προπονητή του Στέλιο Κουκέλη 
Έτοιμος για το τριήμερο Πρωτάθλημα TAEKWONDO Νοτίου Ελλάδας, δηλώνει στην σελίδα του στο face book, o μικρός αθλητής Βασίλης Αβραμίκας που κατεβαίνει με την ομάδα του ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ. Ο Βασίλης μεταξύ άλλων στο μήνυμά του, αναφέρει τα εξής: 
"Είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση για την όμορφη Χαλκίδα με στόχο να αγωνιστούμε στο Πρωτάθλημα Taekwondo Νότιας Ελλάδας. Κατεβαίνω μαζί με την ομάδα μου τον ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, τον Δάσκαλο μου, κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ τον προπονητή του αθλητικού τμήματος του Δήμου Φυλής κο ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΚΕΛΗ, την οικογένεια μου, τον σύλλογο «ΑΓΑΠΩ» τα παιδιά και την Πρόεδρο κα ΕΛΕΝΑ ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ, τον χορηγό μας την εταιρία Tipart print& desing στα Άνω Λιόσια Λεωφ.Φυλης και Παρνωνα 5 και όλους τους φίλους μας!!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που θα βρεθούν το 3ημερο στην Χαλκίδα. Να είμαστε όλοι καλά και πάνω απ’ όλα να γυρίσουμε όλοι μας υγιείς! Καλή διοργάνωση!!
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Φυλής κο Χρήστο Παππού για τις ευχές του για καλή επιτυχία στο Πρωτάθλημα TAEKWONDO Νότιας Ελλάδας και πάντα μαζί με το ΑΓΑΠΩ ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας!!"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου