Γιορτή της παιδείας η βράβευση των επιτυχόντων του φροντιστηρίου ΑΛΦΑ

Ο Απόστολος Ραβάνης ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους κι έδωσε, στους νέους πρωτοετείς, μαζί με τα συγχαρητήριά του, τις αναγκαίες συμβουλές για την πορεία τους από εδώ και πέρα
Η βράβευση των επιτυχόντων του φροντιστηρίου ΑΛΦΑ αποτελεί, στα 29 χρόνια της παρουσίας του στα Άνω Λιόσια γιορτή της παιδείας. Μια τέτοια γιορτή οργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 25 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων με πρωταγωνιστές τους επιτυχόντες του Φροντιστηρίου στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις που ήταν, όπως κάθε χρονιά, πολλοί και εκλεκτοί ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Στη σύντομη ομιλία του ο Διευθυντής Σπουδών του φροντιστηρίου Απόστολος Ραβάνης συνεχάρη τους γονείς και ευχήθηκε στους επιτυχόντες καλό πτυχίο. Επεσήμανε ακόμα ότι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα θέσουν τις βάσεις για την επιστημονική τους κατάρτιση και πρόσθεσε ότι με την κατάκτηση ενός στόχου, πρέπει να θέτουν και τον επόμενο. 
Από την πλευρά τους οι νέοι φοιτητές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο διδακτικό και υποστηρικτικό προσωπικό του Φροντιστηρίου κι απένειμαν αναμνηστική πλακέτα στον Απόστολο Ραβάνη. Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στους επιτυχόντες, από τους επίσημους προσκεκλημένους και από τους καθηγητές του φροντιστηρίου. 
Το Δήμο Φυλής εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπόλης , Θανάσης Σχίζας και Γιάννης Μαυροειδάκος, ο Αναπλ. Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Νίκος Χατζητρακόσιας και η Τοπική Σύμβουλος Λία Καψή. Η Ένωση Γονέων Άνω Λιοσίων εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο του ΔΣ Αντωνία Μπλέτσα. 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο πάρτι στο κτίριο του φροντιστηρίου με προσκεκλημένους τους επιτυχόντες, αλλά και όλους τους σπουδαστές του φροντιστηρίου. Πρωταγωνιστής ο Χρήστος Λούφης που είναι μέλος της οικογένειας του ΑΛΦΑ και φυσικά ο Απόστολος Ραβάνης που κατά τη συνήθειά του μπήκε στο χορό.
Ιδού οι βραβεύσεις των νέων πρωτοετών του ΑΛΦΑ:
Ιδού και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία:


Ακολούθησε το πάρτι στις εγκαταστάσεις του ΑΛΦΑ με live του Χρήστου Λούφη:


Κι αυτή είναι η στιγμή που οι σπουδαστές και οι καθηγητές του ΑΛΦΑ περιμένουν για ένα ολόκληρο χρόνο...


Χρήστος Γριβόπουλος και Χαρά Γραμμάτικα (αριστερά) οι αθόρυβοι πρωταγωνιστές της βραδιάς:


Σπύρος Πιλάτης και Δημήτρης Μανώλαρος "έκλεψαν" με τις φωτογραφικές τους μηχανές όλες τις στιγμές της μαγικής αυτής βραδιάς:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου