Περιμένει στο ακουστικό του για αιτήσεις κοινωφελούς εργασίας ο Γιώργος Κρητικός


ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ  ΔΗΜΟΥΣ

Ο Γιώργος Κρητικός είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται για την ευγένεια, την πραότητα και την καλοσύνη του.
Ως επαγγελματίας έχει δώσει εξετάσεις εδώ και χρόνια στην αγορά, κερδίζοντας την εκτίμηση των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται.
Με τον ίδιο τρόπο ασκεί και τα καθήκοντα του Αναπλ. Δημάρχου στη διοίκηση Παππού, με αρμοδιότητα τον ευαίσθητο τομέα των Κοιμητηρίων και του Παραθεριστικού Κέντρου Μυρσίνης.
Στον πρώτο τομέα έχει εργαστεί με μεθοδικότητα. Έχει συντάξει τον Κανονισμό Λειτουργίας των Κοιμητηρίων και βρίσκεται στην τελική φάση για την αδειοδότηση του Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων που λειτουργεί, εγώ και χρόνια χωρίς άδεια. Παράλληλα, με τη βοήθεια του προσωπικού, έχει  νοικοκυρέψει το Κοιμητήριο, διασφαλίζοντας τη λειτουργία του για τα επόμενα χρόνια, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει, με τη βοήθεια των άλλων υπηρεσιών του Δήμου και των συναδέλφων του στο Δημοτικό Συμβούλιο τη διαδικασία για τον εξωραϊσμό του.
Στο θέμα του Παραθεριστικού Κέντρου Μυρσίνης έχει δουλέψει με σοβαρότητα και ήδη, μετά τις διακοπές του Αυγούστου, αναμένονται τα θετικά αποτελέσματα της δουλειάς του, κάτι που άλλωστε έχει κάνει γνωστό και με ανακοίνωσή του που θα δημοσιευτεί στο ΦΥΛΑΡΧΟ τις επόμενες μέρες.
Παράλληλα με τα καθήκοντά του στο Δήμο, ο Γιώργος Κρητικός δείχνει καθημερινά την αλληλεγγύη του στο συνάνθρωπο στηρίζοντας τον κόσμο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του, σε μια πολύ δύσκολη εποχή.
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχει συμπαρασταθεί σε ανθρώπους για να αντιμετωπίσουν δικαστικές περιπέτειες ή προβλήματα με τη φορολογική διοίκηση.
Την ίδια ευαισθησία δείχνει και για το πρόβλημα της ανεργίας, για δύο λόγους: Πρώτον γιατί ως άνθρωπος εργάζεται παιδί και καταλαβαίνει την αξία της εργασίας. Δεύτερον γιατί, από τη φύση της δουλειά του, ως υποστηρικτικού μηχανισμού της οικοδομής, γνωρίζει, από πρώτο χέρι τα προβλήματα των ανθρώπων που βιοπορίζονταν από το συγκεκριμένο τομέα οικονομικής δραστηριότητας.
Στο πλαίσιο αυτό, αντιλαμβανόμενος ότι πολλοί άνθρωποι της οικοδομής δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή δεν γνωρίζουν τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, προσφέρεται ο ίδιος να συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων, για ένα οκτάμηνο κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους (ανάμεσα στους οποίους και στο Δήμο Φυλής).
«Οι συνδημότες μπορούν να απευθύνονται σε μένα, έχοντας μαζί τους τους κλειδάριθμους του ΟΑΕΔ, τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ των ιδίων και των μελών των οικογένειών τους. 
Για περισσότερες πληροφορίες το κινητό μου τηλέφωνο 6934846986 είναι στη διάθεσή τους» τονίζει χαρακτηριστικά. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου