Ομαλά η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στον Δήμο Φυλής, στις 2 και 3 Οκτωβρίου



Είδη παντοπωλείου, νωπά κοτόπουλα και τυροκομικά προϊόντα περιλάμβανε η νέα διανομή προϊόντων που πραγματοποιήθηκε στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Φυλής, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ο οποίος ηγείται της κοινοπραξίας Δυτικής Αττικής. 

Τα προϊόντα διανεμήθηκαν συνολικά σε 1.311 οικογένειες - δικαιούχους του προγράμματος και ωφελούμενοι είναι 2.829 άτομα. Στους δικαιούχους διανεμήθηκαν είδη παντοπωλείου (μακαρόνια, ρύζι, πελτές ντομάτας, φακές, φασόλια, αλεύρι, ζάχαρη), νωπά κοτόπουλα και τυροκομικά προϊόντα (φέτα σε άλμη, γραβιέρα), σε ποσότητες ανάλογες με τον αριθμό των μελών κάθε οικογένειας. 

«Συντονισμένα, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές για τους δικαιούχους και με διακριτικότητα, πραγματοποιήθηκε και αυτή τη φορά η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στο Δήμο Φυλής», τόνισε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας, Γιώργος Αντωνόπουλος. Υπογράμμισε ακόμη ότι «ομαλά κύλησε η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων από τον Δήμο Φυλής, leader της Κοινωνικής Σύμπραξης Δυτικής Αττικής, και προς τους υπόλοιπους Δήμους – εταίρους της κοινοπραξίας». 

Στη νέα αυτή διανομή οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Δυτικής Αττικής (Δήμοι Φυλής, Ασπροπύργου, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Μεγαρέων και Ελευσίνας, και Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως), ανήλθαν συνολικά σε 5.194 οικογένειες – δικαιούχους και οι ωφελούμενοι σε 11.299 άτομα. 

Δικαιούχοι του ΤΕΒΑ (Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)») είναι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) και ο αριθμός τους είναι διαφορετικός σε κάθε διανομή λόγω νέων αιτήσεων, ανανέωσης αιτήσεων και τροποποιήσεων.











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου