Επιβεβαίωσε …διαψεύδοντας την Αρβανιτάκη ο Καμπόλης


Επιβεβαίωσε, στην προσπάθειά του να διαψεύσει, τους ισχυρισμούς της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωής Αρβανιτάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης.
Ο πρώην Αντιδήμαρχος που, μετά την παραίτησή του, μετακινήθηκε στα έδρανα της αντιπολίτευσης προσπάθησε, να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που είχε προκαλέσει η δημόσια τοποθέτηση της Ζωής Αρβανιτάκη ότι χάρη στην ψήφο της εισέπραξε 200 χιλ. ευρώ, ως αντιμισθίες από τις θέσεις του Αντιδημάρχου και του Προέδρου του ΣΥΝΠΑ.
Εκπλήσσοντας τους παρευρεθέντες, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου 2018, ότι δεν εισέπραξε 200, αλλά 100 χιλιάδες ευρώ.
Όπως είναι φυσικό δεν απάντησε στο ουσιαστικό μέρος της καταγγελίας, ότι δηλαδή χάρη στην ψήφο της Προέδρου και των άλλων Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας του δόθηκε η δυνατότητα να εισπράξει τις δύο αντιμισθίες.
Άρα, δεν είναι, επί της ουσίας, ψευδολόγος και συκοφάντρια η Ζωή Αρβανιτάκη. Και κυρίως δεν είχε άδικο όταν, κατά τη διάρκεια της ίδιας καταγγελίας τον είχε αποκαλέσει προδότη της παράταξής του. Γιατί πολλούς μήνες πριν και ενώ ο Καμπόλης διατηρούσε τα αξιώματα και τις αντιμισθίες, ίδρυσε ο ίδιος νέα παράταξη με επικεφαλής το γαμπρό του.
Γι’ αυτό και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον πρώην Αντιδήμαρχο έπεσε στο κενό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου