Καλές ειδήσεις και ζεστή φιλοξενία στη Βασιλόπιτα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων











Φιλόξενη ατμόσφαιρα και κέφι, επικράτησε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων στο κέντρο διασκέδασης “ΕΛΑΤΟ” της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου. 
Από το βήμα της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, έδωσε τις ευχές του για μια καλή και δημιουργική χρονιά αποκαλώντας τη συνοικία του 3ου Δημοτικού “Ζωφριά της καρδιάς του” και δίνοντας τη δέσμευση πως η ανάπτυξη και η βελτίωση της περιοχής θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς και αυτή τη χρονιά. 
Καλές ειδήσεις έφερε και ο Πρόεδρος της Α’ βάθμιας Σχολικής επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ανακοινώνοντας πως η δημιουργία του 8ου Δημοτικού Σχολείου στην συνοικία της Ζωφριάς που θα αποσυμφορήσει το 3ο Δημοτικό είναι πλέον γεγονός καθώς η κατασκευή του εντάχθηκε, στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”. 
Κατά τα λοιπά ο φιλόξενος Πρόεδρος του Συλλόγου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων Αθανάσιος Ζαρκογιάννης αλλά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου φρόντισαν με επιμέλεια ώστε να μη λείψει τίποτα, από κανέναν. 
Ο Δήμαρχος στο πλαίσιο της εκδήλωσης πέρασε από όλα τα τραπέζια κι αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τους γονείς ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε και η εμφάνιση του Τμήματος Juba με τις τρισχαριτωμένες μαθήτριες να δίνουν επί σκηνής, τον καλύτερό τους εαυτό.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα


















































Ακολουθεί το video με τον σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού


Ιδού κι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα με την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Τμήμα Juba

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου