Πολυπληθής συμμετοχή και θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού στην Βασιλόπιτα του Judo Fylis








Με τη συμμετοχή αθλητών, γονιών και πολλών φίλων που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Κέντρου διασκέδασης “Κάκιας” έκοψε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το καλό της χρονιάς, ο Αθλητικός Σύλλογος JUDO FYLIS. 
Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Μάρκου ευχαρίστησε όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού επισημαίνοντας όχι μόνο ότι στηρίζει ολόπλευρα το έργο του Συλλόγου από την πρώτη στιγμή αλλά ότι πιστεύοντας στο όραμά του, ήταν εκείνος που έδωσε στο Judo Fylis την ευκαιρία να διοργανώσει στον τόπο κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα με παγκόσμιες και πανελλαδικές συμμετοχές και διακρίσεις. 
Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης επιγραμματικά, στην πορεία του Αθλητικού Συλλόγου που μετρά ήδη έξι χρόνια ζωής καθώς και στην ίδρυση αθλητικών υποδομών στο γειτονικό Δήμο Αγίων Αναργύρων. 
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από την πλευρά του, συνεχάρη τον Πρόεδρο τους αθλητές και όλα τα μέλη του Judo Fylis, δίνοντας παράλληλα τη δέσμευση να εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά τους στηρίζοντας το πολύτιμο έργο τους. 
Ο Δήμαρχος κλείνοντας, αφιέρωσε το κομμάτι του από τη βασιλόπιτα, στον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Νίκο Σαράντη καθώς και στον βουλευτή β’ Αθηνών με τη Ν.Δ. Μπάμπη Καούκη, που έδωσαν το “παρών”. 
Ακολουθεί ο σύνδεσμος του video με τον σύντομο χαιρετισμό του


Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις ολιγόλεπτες ευχές ακολούθησε γλέντι με καλό φαγητό και ζωντανό πρόγραμμα το οποίο έφερε την υπογραφή των εξαιρετικού καλλιτεχνικού διδύμου των Βασίλη Πλαβούκου και Άγγελου Σούτα που ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη! 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση




 









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου