Ευχές από καρδιάς δέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος




Ευχές για την ονομαστική γιορτή του, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο, αλλά και στους δρόμους του Ζεφυρίου ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος. 
Πρωί πρωί ο Αντιδήμαρχος πέρασε από το εργοτάξιο στο Ζεφύρι και κέρασε γλυκά τους εργαζόμενους που μόλις έπιαναν δουλειά. Αμέσως μετά εκκλησιάστηκε και πρόσφερε γλυκά σε πιστούς και ιερείς στους Ιερούς Ναούς της Παναγίας Γρηγορούσας αλλά και του Αγίου Στυλιανού. 
Τρίτη στάση του Γιάννη Μαυροειδάκου το Δημοτικό «στέκι» (ΚΑΠΗ) των ηλικιωμένων στους οποίους έχει δείξει εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια πόσο τους σέβεται, τους νοιάζεται και τους αγαπά. Τα μέλη του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου υποδέχθηκαν με ζεστασιά και χαμόγελα τον Αντιδήμαρχο. Ευχές, αγκαλιές, φιλιά, χαλαρές ευχάριστες συζητήσεις και χαμόγελα κυριάρχησαν στην πρωινή συνάντηση με το Γιάννη τους . 
Η συνέχεια των ευχητήριων επισκέψεων περίμενε τον Αντιδήμαρχο στο γραφείο του. Σταθερά και κινητό τηλέφωνο χτυπούσαν διαρκώς και ταυτόχρονα ο εορτάζοντας υποδεχόταν με χαμόγελο τους επισκέπτες του, που έφταναν διαρκώς κατά κύματα και τους περιποιούνταν . 
Συνάδελφοι του Γιάννη Μαυροειδάκου από το Δημοτικό Συμβούλιο, δημότες , μέλη και πρόεδροι συλλόγων, προσωπικοί φίλοι, εργαζόμενοι από τις άλλες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου πέρασαν και ευχήθηκαν στον Αντιδήμαρχο ο οποίος συγκινημένος δεν σταματούσε να ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές του .
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα



























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου