Με το Χρήστο Παππού στις Δημοτικές Εκλογές η Ευαγγελία Κωβαίου


Στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Παππού και της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ θα βρίσκεται, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, η Ευαγγελία Κωβαίου. 
Η νέα υποψήφια υπήρξε εργαζόμενη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και συνεχίζει, επί σειρά ετών, την προσφορά της στην τοπική κοινωνία, ως Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ζωφριάς. 
Καλωσορίζοντάς τη στην παράταξη ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Ευαγγελία Κωβαίου συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του έμπειρου Αυτοδιοικητικού στελέχους και της καταξιωμένης εκπροσώπου ενός από τους μαχητικότερους και δραστήριους κοινωνικούς φορείς του Δήμου. 
“Όλοι εκτιμάμε τις ικανότητες, τη συνέπεια και την προσφορά της Ευαγγελίας στη συνοικία της Ζωφριάς, αλλά και σε όλο το Δήμο. Με το πνεύμα συνεργασίας που διαθέτει έχει βοηθήσει, διαχρονικά, το Δήμο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και τους συνεργάτες μου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που βρίσκεται στο πλευρό μας, γιατί προσδίδει προστιθέμενη αξία στην προσπάθειά μας”, επεσήμανε, αναφερόμενος στη νέα υποψήφια, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου