Χαμόγελα και βραβεύσεις στην κοπή της Βασιλόπιτας του γυμναστικού συλλόγου ΑΙΟΛΟΣ

 


Σε κλίμα αισιοδοξίας για επάνοδο στην κανονικότητα, τη χρονιά που διανύουμε, έκοψε, σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Αίολος, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού. Ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Φλουσκούνης αφού καλωσόρισε γονείς και αθλητές, υπογράμμισε πως “μετά από δυο δύσκολα χρόνια, ξεκινάμε πάλι εντατικά το αγωνιστικό κομμάτι και θέλουμε τη βοήθειά σας για να μπούμε ξανά δυναμικά σε ένα πρόγραμμα αγώνων”. Ο κ. Φλουσκούνης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού “ο οποίος έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθειά μας” όπως είπε και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου “η Πάρνηθα” Γιώργο Μαυροειδή “που είναι πάντα δίπλα μας και μας έχει βοηθήσει πολλές φορές” ενώ κατέληξε πως “δεν θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε μόνοι μας και να φτάσουμε σε αυτό το πολύ καλό επίπεδο αν δεν είχαμε τη συμπαράσταση του Δήμου και τη συμπαράσταση των γονιών”.
“Με την ευχή αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, με τη σιγουριά ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον αθλητισμό και τα παιδιά μας και με την ελπίδα ότι στην επόμενη εκδήλωση θα είμαστε όλοι μαζί χωρίς μάσκες και άγχος για τον κορωνοϊό εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες στους αθλητές μας”, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής. Ο Χρήστος Παππούς συνεχάρη θερμά το σύλλογο και τους προπονητές για τη δουλειά τους και επαναβεβαίωσε τη στήριξη του Δήμου στο έργο τους γιατί “ ο αθλητισμός είναι μια υγιής και πολύτιμη δραστηριότητα που δίνει διέξοδο στα παιδιά τα οποία μέσω των επιτυχιών τους προβάλλουν και τον τόπο μας” όπως είπε.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους και έδωσε συγχαρητήρια στο σύλλογο για τις δραστηριότητές του αλλά και στα παιδιά για τις διακρίσεις τους. “ Από προσωπική εμπειρία σας διαβεβαιώ πως τα παιδιά σας είναι σε πολύ καλά χέρια. Όλοι οι προπονητές και στο βόλεϊ και στη γυμναστική είναι καταξιωμένοι” είπε ο Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα βόλεϊ που διακρίθηκε πρόσφατα στη Λιβαδειά και παρότρυνε το σύλλογο να επανιδρύσει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος κλείνει φέτος τα 8 χρόνια λειτουργίας και είναι ο μοναδικός διαθέτει τμήμα παιδικού βόλεϊ ενώ συμμετέχει με σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής με αθλητές από 4 έως 18 ετών. Η εκδήλωση έκλεισε με τα αριστεία προόδου που έχει καθιερώσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια, βραβεύοντας τις έξι αθλήτριες του Αίολου που εισήχθησαν σε Πανεπιστημιακές σχολές. Η βασιλόπιτα έκρυβε 15 φλουριά και οι τυχεροί κέρδισαν - μετά από κλήρωση - μεταξύ άλλων tablet, δωροεπιταγές κ.α.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου