Αγάπησε το «βιαστή» του ο Λάμπρος…

Στην πρόσφατη εκδήλωση των Πελοποννησίων Ζεφυρίου, ο Μπουραΐμης έφτασε στο σημείο να κάνει πλάκα στο Λάμπρο Νιάφα, για το Κολυμβητήριο...
Ο Πρόεδρος του κολυμβητικού Συλλόγου ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ, Λάμπρος Νιάφας είναι, κατά κοινή ομολογία, ένας από τους πιο αξιόλογους συμπολίτες μας. Σοβαρός, μετρημένος, εργατικός κι ευγενής έχει μόνο συμπάθειες.
Τον ήθελαν όλοι για υποψήφιο.
Όμως εκείνος διάλεξε το Μπουραΐμη
Ωστόσο, η απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα με το συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη, προκάλεσε έκπληξη. Κι αυτό γιατί επί Δημαρχίας Μπουραΐμη, το σωματείο του ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα, καθώς στα τριάμιση χρόνια της θητείας Μπουραΐμη, το κολυμβητήριο είναι ζήτημα αν λειτούργησε για έξι μήνες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχει γίνει ο σύλλογος μετανάστης, αναζητώντας φιλοξενία στα κολυμβητήρια γειτονικών και μη Δήμων, στην προσπάθειά του να ανταπεξέλθει, στοιχειωδώς, στις υποχρεώσεις του. Όπως είναι φυσικό, αυτό κοστίζει σε χρήμα, σε χρόνο και σε ενέργεια, ενώ σημαντικές είναι οι απώλειες του Συλλόγου σε έμψυχο δυναμικό, καθώς πολλά παιδιά σταμάτησαν το κολύμπι επειδή οι γονείς τους δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα έξοδα και στην ταλαιπωρία της μετακίνησης. 
Έτσι η υποψηφιότητα Νιάφα, στο ψηφοδέλτιο Μπουραΐμη αποτελεί ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά των εκλογών και θυμίζει την περίπτωση της βιασθείσας που ερωτεύθηκε το βιαστή της. 
Ας μας συγχωρήσει την παρομοίωση ο Λάμπρος, που όπως κάθε συμπολίτης, έχει το απόλυτα σεβαστό δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του. 
Όμως κάποια πράγματα είναι, όντως, ανεξήγητα…
Δείτε πως ήταν το κολυμβητήριο στη θητεία Μπουραΐμη...

Αυτή την εικόνα παρουσίαζε, μόνιμα, το Κολυμβητήριο στη θητεία του Μπουραΐμη.
Αυτό δεν εμπόδισε το Λάμπρο Νιάφα να πολιτευτεί μαζί του...
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου